CBC investion group
Sök:

CBC investion group

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henric

ställde för sedan frågan: CBC investion group

Hej!Har då och då blivit uppringd av CBC som erbjuder olika investeringar till \” fantastiska\” villkor. Problemet är att det alltid är i för mig okända bolag och jag inte vet riktigt vad det är frågan om.  Är det verkligen så bra varför ringer de då till en liten småsparare med några hundra tusen i aktier?  Å andra sidan har ju CBC funnits i snart 10 år…..

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag ser att bolaget gick med 1.8 miljoner i förlust år 2016……..

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-17 klockan 13:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.