CDF
Sök:

CDF

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Renad

ställde för sedan frågan: CDF

Hej jag har ungefär 180 000 kr sparade jag har hållit på med CDF i ungefär 4 månader snart men bara i ett demo konto i plus500. Jag har gjort 200 000 kr vinst men har sökt upp att CDF sidor som Plus500 vill egentligen du ska förlora för CDF det är så dem tjänar sina pengar. Min fråga är då om jag sätter in alla mina 180 000 kr i plus500 och vinner mycket mer än vad jag förlorar kommer dem att spärra mitt konto? Eller kanske spärra mina vinster? Mvh Renad

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-05 klockan 14:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.