Clemeon
Sök:

Clemeon

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tommy Kjellson

Den här artikeln publicerades 2017-10-12 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Clemeon

Hej. Jag gjorde som du tyckte, köpte via Avanza 2500 aiktier i Clemeon pris 31:- st

sedan efter ett dyngan fickjag ett meddelande från Avanza att jag inte nominerats någon utdelning, aktien var övertecknad? Vad gjorde jag för fel gick jag in för sent eller blir det någon slags lottning Mvh.Tommy.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du gjorde inget fel. Jag brukar vara med och teckna aktier i del nyintroduktioner som jag finner intressanta. En gång av två eller kanske mindre än så, brukar jag få tilldelning. Denna gången fick jag heller inga aktier.

Se det som ett lotteri, där risken att förlora pengar är begränsad. I alla fall om det är seriösa aktörer bakom nyintroduktionen. Du skall absolut inte vara med på alla!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-12 klockan 13:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.