Coelis avgifter
Sök:

Coelis avgifter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders Näsman

ställde för sedan frågan: Coelis avgifter

Hej Bolmessons, är litet fundersam över  Coelis ”prestationsbaserade” avgift på 10%.

Varför, när och hur tar dom en så stor avgift av fondplaceraren.

Mvh. A. Näsman

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anders!

Dom anser att det går att överavkasta börsen och för detta så tar dom ut en extra avgift för att man ska få vara med på den resan, det är upp till investerarna att välja om dom vill investera i dessa fonder och godkänna avgifterna.

Dom tar ut avgiften direkt på fondens värde, jag vet faktiskt inte när detta exakt sker, men borde vara löpande under året.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-10 klockan 19:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.