COINBULL!
Sök:

COINBULL!

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas Bolin

ställde för sedan frågan: COINBULL!

Jag har köpt och sålt Crypto valutor av ett företag som heter Coinbull. Det har gått bra jag har tillsammans med en handlare hos dom tjänat en hel del pengar Nu har jag fått beviljat att ta ut en stor del av vinsten, men det har visat sig ännu så länge omöjligt. Inga pengar och det går inte att få tag i den mäklare som godkände uttaget. Inte heller kan jag få tag i någon ansvarig bara support som säger att visst skall jag få mina pengar och att en mäklare kommer  att ringa mig. Vad tror ni? Någon annan som har erfarenhet av Coinbull ? Thomas

 

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Tomas,

Hör av dig har samma erfarenhet.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det är ganska vanligt inom kryptovalutor att personer som driver sådana här marknadsplatser snabbt går under jorden när det kommer fram att de tömt ”kundernas” konton. Detta har hänt flera gånger under kryptovalutornas historia, en av de största Bitcoin-marknadsplatserna kom undan med Bitcoin värda hundratals miljoner kronor.

Jag har också läst att vissa marknadsplatser ger en ”bonus” på ens första insättning, med villkor om att man ska generera en mycket stor summa pengar i vinst innan man får ta ut sina pengar. Upplägget beskrivs under rubriken ”Bonus Policy Complaints” på den här sidan:

Forex Broker Complaints

Står företaget under Finansinspektionens kontroll?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

If you are looking for a comprehensive list of where to report trading fraud around the world, take a look at this list I put together: Report Trading Fraud

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-25 klockan 17:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.