COOP och deras poäng med mera (räkneexempel)
Sök:

COOP och deras poäng med mera (räkneexempel)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas Jönsson

ställde för sedan frågan: COOP och deras poäng med mera (räkneexempel)

Hej!

Har suttit och funderat på en sak.

Handlar man på COOP.se med ett vanligt kreditkort exempelvis Shell MasterCard
får man 0,5% cashback på allt man handlar. Vi tar som exempel en familj som handlar för 4500kr varje månad, 54 000kr per år. MasterCard ger då 270kr cashback på ett år.

COOP.se är även ansluten till Refunder.se vilket ger 2,5% återbäring/cashback.
samma exempel som ovan 1350kr cashback.
Nu är vi uppe i 1620kr, pengar som man annars inte skulle haft om man betalar med ett vanligt bankkkort utan refunder länken.

COOP har även poäng får varje kr man handlar.
Samma exempel som ovan. 54 000kr per år, ger 102 000 poäng hos COOP.se
Dessa kan man byta in till värdecheckar för 100 000 poäng får man en 1000kr i värdecheck hos COOP (lite udda att den inte gäller på COOP.se utan endast fysiska butiker, dessutom måste man ha COOP-kortet för att värdchecken läggs in på kortet).
Summerar man nu allting så på ett år om man handlar för 4500kr/månad blir det,
1620kr i pengar tillbaka samt en värdecheck på 1000kr.
2620kr allt som allt.

Har jag räknat fel någonstans eller något jag inte förstår, tycker de inte är så tydliga eller enkla med sin poängshop, någon som är sugen på att grotta ner sig? :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Andreas!

Jan har grottat ned sig lite i detta tidigare, här har du artikeln!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-25 klockan 18:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.