Crowdfunding Wellnox
Sök:

Crowdfunding Wellnox

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nicklas

ställde för sedan frågan: Crowdfunding Wellnox

Jag ser att Wellnox, som producerar RÅ-juicerna har startat en crowdfunding där man får köpa till sig b-aktier i bolaget. Vad tror ni om detta? Är det bara pengar i sjön eller kan det finnas en potential,hur säljer man aktier utanför börsen om nu skulle köpa?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Senaste året omsatte bolaget 30 miljoner och tjänade 1 miljon. Mindre än de flesta Icabutiker.

Risknivån är alldeles för hög för mig, men jag har sett betydligt sämre siffror än detta.

Erfarenhetsmässigt är det inte helt lätt att sälja den här typen av aktier. Står det inget i prospektet så stäm av med företaget.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-17 klockan 20:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.