Cryptovalutor
Sök:

Cryptovalutor

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Carl Holmesson

ställde för sedan frågan: Cryptovalutor

Hej

Jag undrar hur ni tycker att man ska ställa sig kring cryptovalutor. Jag funderar på att diversifiera mig genom att ha en viss del av mitt sparande i ex Bitcoin. Problemet är att jag inte riktigt förstår hur de fungerar och jag tycker de känns lite osäkert. Kan ni någon gång ha ett avsnitt om detta, bjuda in någon expert på området i fråga lite dumma frågor. Hade gärna velat höra vad Eric Strandh har för inställning till cryptovalutor då jag tycker han har väldigt vettiga åsikter o tankar kring ekonomi etc.

Mvh / Kalle

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Börja här: https://rikatillsammans.se/bitcoin/

Själv håller jag mig borta från kryptovalutor.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-13 klockan 08:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.