CSN lån
Sök:

CSN lån

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Abbe

ställde för sedan frågan: CSN lån

Hej, jag har funderat länge om jag borde ta CSN lån och lägga alla pengar på en lågriskfond. Har två år kvar på min utbildning vilket innebär strax över 100.000 kroner. Vad rekommenderar du?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag rekommenderar följande artikel:

Räntan på ett CSN-lån är, om jag inte missminner mig, under 0.2 %. Det betyder i teorin att placerar du dem på ett sparkonto med insättningsgaranti t.ex. hos Collector så får du från 0.75 %. Det vill säga en garanterad vinst på 0.5 % eller mer.

Sedan handlar allt om din nattsömn och övriga ekonomi huruvida du ska gå upp i risk från de 0.75 %.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-06 klockan 00:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.