Danske Bank?
Sök:

Danske Bank?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nybörjare

ställde för sedan frågan: Danske Bank?

Efter er inspirerande genomgång om fondrobortar lutar jag åt att investera i Lysa. Det som får mig att tveka är att Danske Bank är deras samarbetspartner. Är det bara jag som tvekar inför detta? Jag är medveten om att de har insättningsgaranti. Fick ett artigt svar från Lysa som inte gav så mycket. Vad har ni andra för åsikter?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tänker att alla banker håller på med skit, medvetet eller inte. Gör så som magen säger:)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag som också är nybörjare, likt trådskaparen, reagerade också på detta med Lysa och Danske Bank. Öppnade konto där helt nyligen och sen damp bomben om Danske Bank ned.

  Även om jag tror det är som Tomas skriver, så skulle även jag se att fler ”gamla rävar” ger sin bild av Lysa i ljuset av Danske Bank.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  erik
 2. Vit pil

  Jag skulle inte utgå från magkänslan när det gäller såna här lite större beslut. Det är bättre att skaffa först ett bra faktaunderlag och grunda sina beslut på utifrån relevant information. Först efter det ska magen lyssna på magen, och om tarmarna nu skulle börja vrida sig av obehag, då har man antingen missat någon viktig detalj eller är på väg att göra ett dåligt beslut.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-26 klockan 07:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.