Danske I SICAV Global Index
Sök:

Danske I SICAV Global Index

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jesper

ställde för sedan frågan: Danske I SICAV Global Index

Hej.

I din artikel bästa fonder 2018 skriver du att man bör byta ut globalfonden Danske global index (rubriken ovan) pga främst hög avgift 0,49%

Jag har placerat endel i den fonden och ser att avgiften är 0,34?

Tycker du av någon annan anledning att jag bör byta till annan Global fond?

Tack på förhand

Mvh

Jesper Holm

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är upp till dig, det är ingen katastrof med den avgiften, men över tid så ackumuleras det ändå. Du får dessutom inget extra värde för den. Anledningen till att skiljer är de nya reglerna för hur avgifter redovisas.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-30 klockan 12:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.