Danske Invest Select USD
Sök:

Danske Invest Select USD

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lasse

ställde för sedan frågan: Danske Invest Select USD

Kan den här fonden vara bra om man vill minska i aktiefonder och öka i räntefonder och kanske i så fall utanför isk?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lasse!

Fonden du nämner har endast exponering mot USAs räntemarknad.
Jag tycker att det känns riskabelt att exponera sig mot ett annat lands räntemarknad och valuta, när du dessutom är ute efter att minska risken till en räntefond?

Om du vill ha en kort räntefond så rekommenderar jag AMF Räntefond Kort eller Spiltan Räntefond Sverige.

Hoppas det svarar på din fråga!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för svar, har redan Spiltan men funderade på att omfördela kanske 10 % av Spiltan till Danske eftersom den eventuellt ger mer avkastning.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Lasse

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-18 klockan 13:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂