Daytrading eget AB
Sök:

Daytrading eget AB

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daytradare

ställde för sedan frågan: Daytrading eget AB

Hej

Jag är intresserad av daytrading och undrar om man nu kan daytrada i eget bolag. Omsättningen lär bli jätte stor och undrar om det verkligen stämmer då?
Vidare undrar jag om daytrading i eget AB är fördelaktigt eller inte?
Tack

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

ISK får enbart öppnas av privatpersoner. Enligt min mening är det helt ointressant att starta ett AB för daytrading.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-02 klockan 18:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.