DBX S&P 500 ETF
Sök:

DBX S&P 500 ETF

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: DBX S&P 500 ETF

Vad är DBX S&P 500 ETF för något?

Kan inte hitta någon info på Avanza!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Länk till prospektet: https://etf.deutscheam.com/SWE/SWE/Download/KIID/LU0490618542/-/S-P-500-Swap-UCITS-ETF/Retail

Kort sagt: En ETF är en börshandlad fond, dvs. en fond som handlas som en aktie. Det betyder att du kan köpa och sälja den direkt när som helst börsen är öppen, till skillnad från en vanlig fond som endast handlas en gång om dagen och ofta tar flera dagar till avslut. För denna flexibilitet betalar du en courtageavgift vid varje avslut, liksom vid aktiehandel.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hur ser man innehaven???

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Olle

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-05 klockan 17:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.