Deklaration av valuta, krypto och ädelmetaller
Sök:

Deklaration av valuta, krypto och ädelmetaller

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Jönsson

ställde för sedan frågan: Deklaration av valuta, krypto och ädelmetaller

Hej,

Någon som har en bra mall eller program där man kan ställa upp sina köpt resp försöljningar så man lätt kan fylla i en k4 när det blir dags? Anledningen att jag frågar är att Revolut tillhandahåller inte sådan tjänst.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

På deklaration är punkt 7,2 vinst/förlust på utländska valuta medan punkt 7,4 är vinst/förlust till värdepapper.  Du ska räkna själv först. t.ex. excel

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det är ju det här med uträkningen som är ett krångel. Det borde finnas en how to do

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Fredrik Jönsson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-26 klockan 13:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.