Delta på amerikansk ipo?
Sök:

Delta på amerikansk ipo?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stefan

ställde för sedan frågan: Delta på amerikansk ipo?

Hej jag undrar om det är någon som vet hur och om man kan delta på en börsnotering/ipo som sker i Usa om man är från Sverige? Säg typ Nasdaq eller NYSE eller liknande.

 

Någon som har koll eller gjort detta?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Stefan!

Tyvärr är det näst intill omöjligt att medverka i IPOs i USA, till störst del större fonder och investmentbanker samt institutioner som får den möjligheten.
Sverige är väldigt bra på att låta privatpersoner teckna i IPOs.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-07 klockan 00:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.