Det bästa kreditkortet
Sök:

Det bästa kreditkortet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Isabel

ställde för sedan frågan: Det bästa kreditkortet

Detta kan vara en fråga som inte hör hemma här, tänker dock att kreditkort i allra högsta grad är kopplade till vardagsekonomin och hur man bör tänka kring den, men jag kan ha fel :)

Jag ser ofta olika sajter jämföra diverse kreditkort. Vilket har lägst avgift, vilket ger bäst bonus osv osv. Den aspekten jag saknar i dessa jämförelser som jag aldrig har sett någonstans är vilket kort som har bäst försäkringsvillkor.

Ponera att du vill ha ett bra allround-kort som även fungerar på resan. Då tycker folk att det ska vara noll i valutapåslag samt ingen uttagsavgift. Har du då en halvdan försäkring riskerar du att förlora tusentals kronor om något händer, då är ju knappast de där 40 kronorna för uttagsavgiften viktiga.

Vilket kreditkort har du kommit fram till är det bästa för dig och din vardagsekonomi, för att återknyta till ämnet?

Jag är inne på att Remember Flex eller Collector Easyliving är de bästa allroundkorten. Bra försäkringar, förmånliga på resan, helt okej bonunssystem på Flex samt låga årsavgifter.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

  1. Norwegian kortet är nog bäst för dig då.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-27 klockan 23:35 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.