Det här med fondavgift?
Sök:

Det här med fondavgift?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sara

ställde för sedan frågan: Det här med fondavgift?

Hej! Jag har en fråga om fondavgifter. Om man tittar på en fond utveckling så visas den netto om jag förstått det rätt? Alltså utvecklingen efter att man dragit bort avgifterna?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det stämmer:)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Gäller det även den beskattning som drabbar fonden, dvs större beskattning utifrån vart fonden förvaltas?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Linus Olsson
 2. Vit pil

  Utvecklingen visas alltid efter att alla avgifter är avdragna, även den utländska källskatten för utdelningar och andra s.k. dolda avgifter. Det som du ser i utvecklingen i procent och i graferna är det som du får i hand. (Sen kommer förstås den svenska schablonskatten för ISK.)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-26 klockan 17:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.