Digitala valutor
Sök:

Digitala valutor

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mattias Zackrisson

Den här artikeln publicerades 2017-09-08 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Digitala valutor

Hej Jan!

Hur ser du på att investera i digitala valutor som till exempel Bitcoins? Det verkar finnas en rad mindre aktörer också som lockar med stora avkastningar. Är det vettigt att investera en mindre del av sin portfölj inom detta område för att sprida riskerna och ha möjlighet att vara med på en megauppgång alternativt en krasch?

 

Hälsningar Mattias

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Här har vi Jans tankar om kryptovalutor:

Krypto-valutor och mina tankar om dem

Specifikt om Bitcoin: https://rikatillsammans.se/bitcoin/

Hälsningar

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-08 klockan 23:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.