Diversifiera portföljen med guld eller silver?
Sök:

Diversifiera portföljen med guld eller silver?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henmar

ställde för sedan frågan: Diversifiera portföljen med guld eller silver?

Jag har nyligen fått upp ögonen för guld och silver som investeringsalternativ. Läste en bok om dessa ädelmetaller och sett att spotpriset på guld och silver dragit iväg en del i år (tyvärr läste jag inte boken 2004 när boken skrevs och missade därmed en stor uppgång)

I nuläget ser dock silverpriset ut att inte ha dragit iväg riktigt lika mycket som guldpriset och jag är lite nyfiken på hur ni resonerar här? Någon som har några erfarenheter i att investera i ädelmetaller och kan ge lite tips?

Mvh

/H

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Henmar!

Här hittar du flera artiklar av Jan om just ämnet Guld och Silver, kolla gärna in dessa och återkom med fler frågor eller tankar!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-16 klockan 10:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.