Dopgåva?
Sök:

Dopgåva?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Måns

ställde för sedan frågan: Dopgåva?

Hej! Jag undrar om någon kan ge ett tips på en dopgåva i form av en fondandel på endast några tusen med en horisont på 18-20 år? Skulle också önska en praktisk rekommendation på ett bra men enkelt upplägg!Med vänlig hälsning/M

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

100% Avanza Global. 0.10% i avg. Underhållsfritt sparande som sköter sig fint långsiktigt. Eller någan annan billig Global indexfond om du inte väljer Avanza. LF Global indexnära. Lycka till.

Mvh.jacke77

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Avanza Global säger jag också. Du behöver en depå att sätta pengarna i, vilket du kan läsa mer om här:

Bästa sättet att spara och investera pengar till barnen

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-09 klockan 13:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.