Dotterbolaget eller moderbolaget?
Sök:

Dotterbolaget eller moderbolaget?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Göran

ställde för sedan frågan: Dotterbolaget eller moderbolaget?

Tjena, jag undrar om man ska köpa aktier i dotterbolaget eller moderbolaget? Vilket är bäst?

Tack för svar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Göran!

Svårt att besvara denna frågan om man inte vet vilket bolag det handlar om, det skiljer sig fall till fall skulle jag säga.

Har moderbolaget något mer som du vill äga eller är det endast dotterbolaget du är intresserad av?
Det är nog frågan du ska ställa dig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-19 klockan 12:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.