Dreamsfonden
Sök:

Dreamsfonden

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Dreamsfonden

Hej. Jag använder appen dreams till alla mina sparmål som ligger ca 1-5 år fram i tiden. Julklappar, födelsedagar, mobil osv osv. De har ju en fond också. Är någon insatt i den och kan ge sina synpunkter?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Andreas!

Jag använder också Dreams, men då endast till kortsiktigt målsparande.

Tycker inte att deras fond är så attraktiv, en blandfond med 50% aktier och 50% räntor som har en årlig avgift på 1%. Tycker att du hellre kan starta ett egen konto hos t.ex Avanza eller Nordnet om du vill spara i fonder, eller varför inte Lysa om du vill ha det mer automatiskt!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-02 klockan 20:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.