Dubbla portföljer?
Sök:

Dubbla portföljer?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

Den här artikeln publicerades 2017-06-11 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Dubbla portföljer?

Jag har sedan länge byggt på mig ett kapital i Nybörjarportföljen, dit sker månatligen en stadig insättning och den lever sitt egna liv, ombalanserar 1-2 gånger per år.

Mitt övriga kapital/buffert har nu nått en sådan nivå att jag skulle känna mig trygg i att kunna placera 100-150k, utan att utsätta mig för någon personlig ekonomisk ”kris”.

Då börjar jag rikta mina tankar åt RikaTillsammans-portföljen, och jag undrar då om det är ett smart sätt att sitta på två stolar samtidigt så att säga?

Mvh

Alex

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Håller helt med Jimmy! Bara köra på med flera som man dessutom kan benchmarka mot varandra!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Alex!

Kul att det går bra för dig :)

Jag ser inga som helst problem med att sitta med flera portföljer. Jag själv 5 olika konton på avanza som jag sköter efter olika krav.

Kör på och lycka till!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-11 klockan 17:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.