Dubbla stålarna
Sök:

Dubbla stålarna

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av rålex

ställde för sedan frågan: Dubbla stålarna

Varför är det lättare att dubbla 10miljoner till 20miljoner. I jämförelse, är det betydligt svårare att få 1 miljon att bli två.

Har hört argumentet flera gånger, utan att få en förklaring till varför det skulle vara just så.

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

1000% mer i kapital möjliggör investeringar som har större chans till bra avkastning. Har du 10 miljoner kan man köpa både lägenheter och bolag som kan generera pengar, t.ex.  Svårare med mindre kapital, t.ex. en miljon.

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-24 klockan 20:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.