Dyra Avanza?
Sök:

Dyra Avanza?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Dyra Avanza?

Hej!

Efter att tittat på ett flertal olika fonder så tycks det vara så att Avanza är dyrare (avgifter) än Nordnet, t.ex fonden Holber Global A ( 1.5%).

Avanza skriver dessutom inte ut Norman-belopp, varför?

Eller är jag ute och cyklar :) ?

 

Vänligen

Nybörjare

 

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avanzas fonder är inte dyrare. Det ser bara ut så för att de redovisar den totala avgiften på ett tydligare sätt.

/Kim (enkel-ekonomi.blog)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för ditt svar Kim!
  Blir inte klok på det, mitt exempel är alltså Holberg Global A.
  Hos Nordnet står det 0 kr i köp/sälj samt att den årliga avgiften är 1,5% hos Avanza uppges den årliga kostanden blir 3,45% (inkl köp/sälj på 0,5%).

  Kan inte finna några ytterligare prisuppgifter på Nordnet..

  / Erik

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Erik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-12 klockan 13:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂