Dyrt spara i externa fonder?
Sök:

Dyrt spara i externa fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av theresa

ställde för sedan frågan: Dyrt spara i externa fonder?

Hej, styr just nu om lite i barnens och vårt eget fondsparande (isk) och det vore trevlig/skulle underlätta om man hade allt samlat hos avanca eller nordnet, men jag undrar blir det inte onödigt dyrt om man sparar i externa fonder? Man blir ju sugen på t ex Spiltan…

Kikade på denna sida under ’avgifter för sparande i externa fonder’ https://www.konsumenternas.se/spara/olika-sparformer/om-investeringssparkonton-isk/jamfor-investeringssparkonto-isk

Vi har i dagsläget LF och Swedbank, knappast ekonomiskt att flytta isk-kontona heller?

Tack för en mycket bra blogg!

Mvh Theresa

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag förstår inte riktigt frågan. ISK är väl gratis i princip alla banker. Har du ett ISK i Swedbank är det inga problem att spara i Spiltan Investmentbolag. Swedbanks fondtorg är inte i klass med Avanza, men så dåligt är det inte.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-14 klockan 07:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.