EFTmatic
Sök:

EFTmatic

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ny i Sverige

ställde för sedan frågan: EFTmatic

Hej

Jag har följt den hemsidan ett tag och är ny i börs världen. Jag har hunnit öppna ettkonto hos lysa.

Jag hörde att ETEmatic också har liknade som lysa har fast lite dyrare. Så vill jag lite info och tips angående den tjänsten?

Tack

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Är du säker på att man kan ha ISK/KF? Man vill ju helst inte ha ett vanligt aktiekonto och betala 30% skatt.

At the end of each tax year we will provide each client with a summary of all the taxable events such as dividend distributions, and ETF purchases and sales (” Tax Report”).

It is then up to each customer to file the appropriate Capital Gain Tax filings in their country tax residence.”

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-30 klockan 14:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.