ekonomis rådgivning
Sök:

ekonomis rådgivning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av carla Figueroa

ställde för sedan frågan: ekonomis rådgivning

hej, har precis separerat mig efter 23 år. jag har några lån och småkrediter, samtidig som jag har tagit lån tillsammans med min ex. vill samla mina lån och kredit som stå på mitt namn för att ha koll på allt jag har och betala. det har alltid varit han som har sköt ekonomi, jag har aldrig haft koll på alla lån och krediter han har skaffat och jag känner att jag kommer inte ut på alla lån. liksom ser inget framsteg.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har du samlat alla papper/dokument?

Om du bor i Stockholm kan du kontakta kommuns budget och skuldrådgivare.

https://socialtstod.stockholm/ekonomi-och-pengar/budget-och-skuldradgivning/

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-14 klockan 10:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.