Ekonomisk rådgivning för engelsman i Sverige
Sök:

Ekonomisk rådgivning för engelsman i Sverige

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av John

ställde för sedan frågan: Ekonomisk rådgivning för engelsman i Sverige

Hej,

Jag undrar om det finns någon som känner till var man kan få bra ekonomisk rådgivning om man är en arbetande engelsman i Sverige? Jag litar inte riktigt på att en vanlig bankman på banken har koll på regelverk när det kommer till en person som är medborgare i ett annat land men bor och arbetar i svergie här permanent. Det gäller allt från försäkringar till pension etc. Finns det någon som har övergripande koll, eller behöver man undersöka för varje område? Tacksam för svar,

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ingen personlig erfarenhet, men jag har hört gott om Småsparguiden

Startsidan 2018-08-06

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-11 klockan 09:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.