En klok placering av Euro?
Sök:

En klok placering av Euro?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bob Andersson

Den här artikeln publicerades 2017-09-01 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: En klok placering av Euro?

Hej,

Får betalt i Euro.

Alla spår en lägre Euro kurs dom närmaste åren.

Hur skulle en klok placering se ut?

Mvh

Bob

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

”Alla” är inte överens. I så fall skulle kursen redan ha gått ned! :)

Att inte spekulera i valuta alls brukar betraktas som en klok placering. Grundrådet är därmed att kontantsparande ska ske i valuta du räknar med att ha dina framtida kostnader i, annars får du valutarisk som inte kompenseras av högre förväntad avkastning.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-01 klockan 07:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.