Enkla, uppstickare på bolån
Sök:

Enkla, uppstickare på bolån

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin Aläng

ställde för sedan frågan: Enkla, uppstickare på bolån

Vad tror ni om utmanarna på bolån, bl a Enkla? Är det för riskabelt? Frestande med en ränta på 0,95%

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tycker det låter bra. Men saken är att mig veterligen så har ingen ännu fått ut pengar eller konkret förslag från dem. De verkar nämligen ha problem att få till finansieringen då Finansinspektionen hade vissa åsikter. Så jag håller mig försiktigt positiv men just verkar det inte bli något av det.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack! Mvh Martin

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Martin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-07 klockan 08:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.