EQT
Sök:

EQT

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

ställde för sedan frågan: EQT

Varför står det att likvid måste finnas tillgängligt 20-26 september, får man inte tilldelning direkt vill man ju inte ha det sen heller? Gäller EQT.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Johan!

Tyvärr tar process ett antal dagar, styrelsen ska ta beslut om vilka som får tilldelning och vilka som inte får (vid en överteckning). Samt en massa andra pappersarbeten för att göra allt färdigt inför noteringen.

Så om du vill kunna få tilldelning så är det viktigt att ha likvider på kontot mellan dessa datumen.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Om du inte får tilldelning den 24:e lär du inte behöva ha likvider tillgängliga den 26:e. Om du får tilldelning så är likviddagen 26:e, varför pengarna måste finnas tillgängliga då. Det är min tolkning i alla fall.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Svårare än så är det inte!

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-20 klockan 20:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.