Era bästa spartips
Sök:

Era bästa spartips

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

ställde för sedan frågan: Era bästa spartips

Hej,

Jag har satt ett ambitiöst sparmål varje månad och behöver era bästa spartips. Jag har koll på de ”vanligaste” tipsen (omförhandla alla avtal årligen, sparkonto med ränta, lunchlåda, resa kollektivt etc) men är helt övertygad det finns några riktiga guldkorn där ute som jag missat.

Mvh

Alexander

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om jag skulle säga ett som berör de flesta, går i linje med bloggens principer så skulle det vara:

Byt till AP7 Såfa i ditt PPM-sparande

Tråkigt, men kommer nog göra mest impact i förhållande till arbetsinsats och energi.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hej. Bästa sättet att spara pengar är kunskap. Ju mer du lär dig göra själv och slipper betala andra dyrt för att göra saker åt dig

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Johan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-11 klockan 20:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.