Erfarenhet av appen ”Dreams”
Sök:

Erfarenhet av appen ”Dreams”

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria

ställde för sedan frågan: Erfarenhet av appen ”Dreams”

Jag har fått tips om appen Dreams, som mikro-sparar åt dig. Finns det någon som har erfarenhet av denna appen? Vågar inte hoppa på och testa än…

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har testat cirka en vecka hittills, mina tankar:

https://lekonomi.blogspot.com/2019/02/testar-mikrosparande-med-dreams.html

Är nöjd än så länge, mycket smidigt att komma igång och den gör vad den utlovar.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Gillar verkligen dreams! Använt i ett år till olika konsumtions mål (typ sparat ihop till julklapparna under ett år etc) och semestrar.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej,

 

Jag har använt dreams ett par månader. Sparar där till en resa på semestern i sommar. Har inte provat att plocka ut några pengar än, men det verkar vara väldigt enkelt.

Jag har lagt in lite olika typer av microspar-funktioner, så som tjuven och kalenderkaos. Det finns en hel del roliga funktioner att använda sig av :)

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-10 klockan 22:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.