Erfarenhet av Swissmain
Sök:

Erfarenhet av Swissmain

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Linda Sahlin

ställde för sedan frågan: Erfarenhet av Swissmain

Hejsan,

Har ni någon erfarenhet av företaget SwissMain, är de seriösa ?

MVH Linda

 

https://www.swissmain.com/en/

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Linda!

Tyvärr ingen erfarenhet.

Däremot om du vill hålla på med trading så rekommenderar jag istället IG eller CMC, båda fungerar bra och har en bra svensk support som gärna hjälper dig.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej!

  Jag använder mig av SwissMain och har med deras hjälp fått en bra avkastning på mina pengar. Men är fortfarande lite skeptisk mot bolaget och skulle vilja kolla upp dem närmare. Någon som har tips på hur man kolla upp ett trading företag?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Erik Sandberg
 2. Vit pil

  VARNING för swiss Main !!!!! Lurat oss på flera hundra tusen kronor … Tömde hela kontot ärendet ligger hos polisen nu. AKTA ER !

  0
  Gravatar ikon för användaren
  elin holmsten
 3. Vit pil

  Vad hände er Elin Holmsten? En dag hade värdet på mitt konto bara fallit till noll. Hade som tur var inte investerat så mycket pengar. Hur tar ni det vidare med polisen?

  Med vänliga hälsningar,
  Erik Sandberg

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Erik Sandberg

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-12 klockan 13:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.