Erfarenhet gällande nischbanker, Aros och Nordiska
Sök:

Erfarenhet gällande nischbanker, Aros och Nordiska

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: Erfarenhet gällande nischbanker, Aros och Nordiska

Hej,

Jag planerar att sätta över en större summa pengar på två konton hos nischbanker, dessa pengar ska gå till ett husköp så fort det tilltänkta objektet dyker upp. Jag har valt ut Nordiska och Aros pga insättningsgarantin och den ränta de ger. Viken erfarenhet finns gällande dessa nischbanker? Känns lite läskigt att betala in ett stort belopp, är det säkert att öppna ett konto med bankid och sedan betala in pengarna via bankgiro och med kontonumret som OCR nr?

Hälsningar

Anna

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anna!

Tyvärr ingen erfarenhet av dessa två banker, men har dom samma krav på sig som dom andra bankerna som har gett dom insättningsgaranti så ser jag inga problem med det!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Har inte konto hos dem längre men haft buffert hos båda.
  Fungerat alldeles utmärkt.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Håkan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-13 klockan 18:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.