Erfarenheter av Monzo, Revolut eller andra kort för resande?
Sök:

Erfarenheter av Monzo, Revolut eller andra kort för resande?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jesper

ställde för sedan frågan: Erfarenheter av Monzo, Revolut eller andra kort för resande?

Hej och tack för en mycket intressant blogg, gillar särskilt podden!

Jag undrar om någon har erfarenhet av de nya tjänster/digitala banker som erbjuder kort med väldigt låga valutaavgifter? De tillåter till exempel att man kan överföra pengar till andra länder utan avgift.

Har en vän som lovordar Revolut men även Monzo verkar intressant. Det ska sägas att jag reser väldigt mycket vilket är anledningen till frågan.

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har ingen erfarenhet av dem, utan jag använder COOP Medmera utan valutaväxlingsavgift och är nöjd med det när jag är utomlands. Hemma finns det bättre kort.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-08 klockan 14:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.