Ersätta AMF räntefond mix
Sök:

Ersätta AMF räntefond mix

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andre

ställde för sedan frågan: Ersätta AMF räntefond mix

Hej!

 

Håller på ombalancera nybörjarportföj och undra vilket är den bästa alternativ för AMF räntefond mix. Hittar inte hos min bank.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Andre!

Vilken bank har du?

Varför flyttar du inte över ditt sparande till Avanza eller Nordnet så du får tillgång till hela marknadens fondutbud?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Robin!

  Jag har handelsbanken och avanza. Jag var tvungen att pensionsspara då har jag bolån på den banken men inom kort kommer flytta till avanza och nordnet. Jag ökade lite räntor på spiltan istället.

  Tack för feedback

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Andre Luiz Mellergård

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-04 klockan 22:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.