Ersätta AP7 Såfa vid 55 när det blir mer räntor i AP7 Såfa portföljen
Sök:

Ersätta AP7 Såfa vid 55 när det blir mer räntor i AP7 Såfa portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nina

ställde för sedan frågan: Ersätta AP7 Såfa vid 55 när det blir mer räntor i AP7 Såfa portföljen

Jag tar gärna emot tips på vad man skulle kunna ersätta AP7 Såfa med nu när jag är 55 och det gradvis blir mer räntor i AP7 Såfa portföljen? Som är nästan lika bra som Såfa men med bara aktier.

https://www.pensionsmyndigheten.se/forsta-din-pension/valj-och-byt-fonder/ap7-safa-och-statens-ovriga-sparalternativ-for-premiepensionen

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej! Du kan ju välja att bara ha AP7 Aktiefond så är det ju samma du har nu!

Mvh

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Aha, tack!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Nina

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-23 klockan 09:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.