ethereum-code.com
Sök:

ethereum-code.com

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av ethereum-code!!

ställde för sedan frågan: ethereum-code.com

Hej,Har någon provat eller hört talas om ethereum-code.com?Är det en bluff eller ska man våga prova? //Hälsningar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det där har skyhöga risker. Riktigt, riktigt, riktigt höga. Kryptovalutor är väldigt volatila tack vare att de har så låg omsättning och på grund av att dess enda värde finns i folks önsketänkande (jämfört med andra valutor som bland annat får sitt värde från att man kan betala sin skatt med dem).

Dessutom finns det så många blufföretag kring kryptovalutor. För ett par år sedan stängde den största handelsplattformen för Bitcoin ner och stal alla kundernas pengar. Krypotvalutor hade jag bara vågat äga om jag kan ha dem i en egen plånbok i min egen dator (vilket man kan), och med mina egna säkerhetskopior. Jag hade inte förvarat dem i molnet eftersom det inte finns några riktiga banker.

Har du pengar som du ändå tänker att du inte behöver till någonting? Är du OK med att du tappar precis varenda etherum på bara ett par dagar om kursen störtar? I så fall, kör på! Det är bättre odds än roulette, men det säger ju inte så mycket…

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack Emil för svaret.
  Jag tror jag håller mig till fonder och månadsspara:)

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  R

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-05 klockan 11:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.