etikinvest
Sök:

etikinvest

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av katinka schartau

ställde för sedan frågan: etikinvest

Känner du till ETIKINVEST?

De har annonserat  ( i SvD den 17/12 ) om nyemmisioner och jag funderar på att ansöka om teckning.

Jag är osäker på förvaltarnas kompetens och hittar inget om dem , egentligen, på nätet.

R Ljungberg står som VD. Känner du till detta nystartade investmentbolag?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Enligt UC  finns ett bolag som heter Etikinvest AB. Bolaget har varit mer eller mindre passivt i många år och redovisade år 2016 en vinst på 2000 (!) kronor.

Stor försiktighet  tillrådes. Visst, det är kan gå bra, men själv skulle jag aldrig ta risken. Vad du än gör, läs noga igenom deras prospekt innan du tecknar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-22 klockan 09:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.