Ett år sedan förra 'Bästa betal- och kreditkortet' avsnittet.
Sök:

Ett år sedan förra ’Bästa betal- och kreditkortet’ avsnittet.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bert

ställde för sedan frågan: Ett år sedan förra ’Bästa betal- och kreditkortet’ avsnittet.

Nu är det lite mer än ett år sedan ”Bästa betal- och kreditkortet 2020” kom ut. Kommer det komma ut ett nytt i år också och när i så fall.

Det har kommit fram till mig att jag borde ta en titt och bli mer insatt i det här då jag tidigare bara glidit vidare med vad föräldrarna valde åt mig för ett par år sedan.

(Och om jag får ge förslag så skulle jag vilja se mer strukturerat och tydliga fakta argument framföras. Jag kollade på den från förra året och lämnades lagom förvirrad. Det var tydligt vilka ni gillade mest, men svårare att komma ihåg varför, och om det var applicerbart för mig.)

 

Tack för all användbar information!
Jag hade definitive varit sämre ute på sparfronten utan denna bloggen.

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-17 klockan 23:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.