EU är beredda att förbjuda krytpovalutor.
Sök:

EU är beredda att förbjuda krytpovalutor.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Willy

ställde för sedan frågan: EU är beredda att förbjuda krytpovalutor.

”Även om EU välkomnar tekniska innovationer och digitaliseringen av finansmarknaden behöver man hitta en balans som skyddar finansiell stabilitet, konsumenter och cybersäkerhet.

I värsta fall kan innovationer, som kryptovalutor, behöva förbjudas.

Det enades EU:s finansministrar om vid ekofinmötet på lördagen.”

 

https://www.di.se/nyheter/eu-ar-beredda-att-forbjuda-krytpovalutor/

Härligt med socialism…

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det var på tiden förbjuda luft pengar! Det finns ingen värde och underlag i sådant skräp. Om man gillar spänning som investerare finns det casino,poker och något sådant liknande om man gillar högrisk.

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag skulle heller aldrig investera i kryptovalutor, men att på överstatlig nivå förbjuda dem är totalt fel. Det är sådant man sysslar med i totalitära Kina.

  Sedan är det ju inte bara ”luftpengar”.
  Du kan faktiskt handla saker för Bitcoin.
  I USA har jag sett att hos flera bullion dealers, kan du köpa guld och silver och betala med Bitcoin.

  Så jag håller inte med dig Jack.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Willy

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-13 klockan 12:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂