Europeisk motsvarighet till Avanza / Nordnet
Sök:

Europeisk motsvarighet till Avanza / Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Britt Lindberg

ställde för sedan frågan: Europeisk motsvarighet till Avanza / Nordnet

Hej Jan

Tack för en jättebra blogg. Jag bor utomlands för tillfället. Undrar om du kan rekommendera en europeisk motsvarighet till Avanza / Nordnet som är pålitlig. Vad skall man tänka på när man väljer ? Bör de var bank ? Bör de vara börsnoterade ?

 

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

DeGiro är verksamma i flera euro länder, inkl. Sverige,  om motivet är låga avgifter.  Det är inte en bank utan ett finansiellt institut (insättningsgaranti upp till 200tkr) och är ej börsnoterade. Kundservicen är bra mycket raskare än Avanza/Nordnet. De har blivit bättre med åren som medlare mellan investerare och börsen , även om jag personligen förlorat ett par tkr vid enskilda placeringar p.g.a. rent tekniskt trassel/otillräcklig info hos de. Som helhet får de godkänt av mig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-01 klockan 08:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂