Everydaycard bonus på matköp online?
Sök:

Everydaycard bonus på matköp online?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Oskar

ställde för sedan frågan: Everydaycard bonus på matköp online?

Goddag!

Jag funderar på att skaffa Everydaycard, men undrar över bonus 1 % på köp i matbutik. Gäller 1 % även om jag köper via webben, ex. Ica Handla Online?

Nån som vet?

Tack!

//Oskar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Oskar,
Föreslår att du tar kontakt med everydaycard kundtjänst och frågar.
/William

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-01 klockan 17:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.