Eviga frågan, Avanza eller Nordnet?
Sök:

Eviga frågan, Avanza eller Nordnet?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria

Den här artikeln publicerades 2017-07-09 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Eviga frågan, Avanza eller Nordnet?

Hejsan!

 

Är det att föredra att ha allt sparande och portföljer på samma ställe eller ska man försöka sprida ut det?

 

Spelar det någon roll om man investerar både på Nordnet och avanza? :)

och vilken ska man i så fall välja??

mvh, glad amatör 😅

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du kan ha allt på samma ställe, Avanza eller Nordnet spelar ingen roll.

Vill du till varje pris ha en fond utan förvalningsavgift är Nordnets Superfond  med 85 aktier bättre än Avanza Zero som har 30 aktier i portföljen. Jag anser dock att det är värt 0,2% att ha en fond med mer aktier. Riskspridningen blir bättre då.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-07-09 klockan 21:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.