Extralön direkt in på Avanza
Sök:

Extralön direkt in på Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nichlas

ställde för sedan frågan: Extralön direkt in på Avanza

Jag ska börja på en extra timanställning och tänker att dom pengarna därifrån oavkortat ska in på mitt Avanza-konto.

Kan man göra så och vad finns det för nackdelar och fördelar med det?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Nackdelar. Du kanske inte kommer få se dina extrapengar igen på 10 år.

 

Fördelar. Du kommer bli löjligt rik.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för ditt svar.
  Min tanke är att fylla upp min bufferthink (enligt fyra-hinkar-principen), vad tänker du när du menar att jag kanske inte ser mina pengar på 10år?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nichlas Behrmann
 2. Vit pil

  Han menar att pengar på börsen bör ligga där på en tidshorisont med minst 10 år eftersom börsen kan gå ned t.ex 50% och ta 10 år att få tillbaka pengarna du satte in.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-03 klockan 22:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂