Får ej uppdateringar om frågor och svar.
Sök:

Får ej uppdateringar om frågor och svar.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mats

ställde för sedan frågan: Får ej uppdateringar om frågor och svar.

Den sista frågan som dyker upp här i frågor o svar är 6 dagar gammal. Känns som att sidan inte uppdaterar frågorna längre.

Har nån annan samma problem?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har du fortfarande samma problem nu? Jag ser även frågor/kommentarer från idag

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Yes. Samma problem. Från appen iallafall.
  Denna fråga kunde jag gå in på från mailen

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mats
 2. Vit pil

  Menade från mobilen

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mats
 3. Vit pil

  Från mobilen menade jag

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mats

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Får samma problem när jag kollar sidan med mozilla. Den verkar inte uppdatera. I mobilen fungerar det fortfarande (safari) okänd version

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-28 klockan 10:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.