Fastigheter
Sök:

Fastigheter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lena

ställde för sedan frågan: Fastigheter

Är Swedbank robur fastighet fond nåt bra och ha i sin portfölj ?

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Fastighetersfonder har historiskt sett gått bra de senaste åren. Detta har givetvis underlättat av att låneräntorna gått från att vara tvåsiffriga till att hamna långt under 1 procent för de stora drakarna.

Nu börjar resan uppåt för räntorna, vilket kommer att bromsa utvecklingen för fastighetsbolagen. Att ha en fastighetsfond på några procent som en krydda i en portfölj må vara hänt. Att bara satsa på en fastighetsfond anser jag vara för stor risk. Betydligt  bättre är en bred indexfond.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-08 klockan 09:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.